BRABUS sportpakket

Design & dynamiek

Het smart BRABUS sportpakket geeft je smart een krachtige, dynamische uitstraling. De sportieve elementen onderstrepen het vinnige karakter van de smart en zorgen voor die extra punch die alle hoofden doet draaien.
Bekijk het pakket»

BRABUS

Sportiviteit & attitude

BRABUS geeft sportiviteit een heel nieuwe betekenis. Met de dynamische achteraandrijving, de sportieve afstelling van de 6-versnellingsbak met dubbele koppeling en het BRABUS Performance sportchassis wint de smart BRABUS elke race door de stad. En dat hoeft niet te verbazen, want dankzij zijn revolutionaire Race Start-functie schiet de krachtige 3-cilinder turbomotor elke keer opnieuw als eerste uit de startblokken.
Bekijk het pakket»

BRABUS Xclusive

Luxe & comfort

Verwen jezelf met een exclusieve styling, de beste materialen en kracht in overvloed. In de smart BRABUS Xclusive komt al het beste samen, met als hoogtepunt het hyperluxueuze interieur dat met onder meer lederen sportzetels, exclusieve designelementen en speciale BRABUS-vloermatten je stoutste dromen overtreft.

Bekijk het pakket»

Take me for aTEST DRIVE

Sommige dingen moet je zelf ervaren om ze te geloven. Ben jij klaar om de hevigste smart ooit te temmen? Boek dan hier je testrit met één van onze exclusieve smart BRABUS testmodellen.

Type wagen

Geslacht


* Testrit niet met afgebeeld voertuig.